Zuid Holland

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Parc IJsselhoeve vakantiehuis huren
  Parc de IJsselhoeve
  € 0,00

  Vakantiepark Parc de IJsselhoeve

  Het vakantiepark Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwenkerk aan de IJssel. Je vindt hier alle rust op het park en in de omgeving. Jammergenoeg heeft het park geen fietsverhuur, want je kunt hier prachtig fietsen door het platte landschap en naar alle prachtige bezienswaardigheden in de omliggende steden. Denk maar eens aan de havenstad Rotterdam, of kaasstad Gouda. Vanaf April kan je op elke donderdag naar de Goudse Kaasmarkt en Augustus.

  Booking.com

  Lees verder
 2. Vakantiepark Parc du Soleil
  Parc du Soleil
  € 0,00

  Vakantiepark Parc du Soleil in Noordwijk

  In Zuid Holland vind je aan de kust de toeristische plaats Noordwijk. Vlakbij het strand ligt het fietsvriendelijke vakantiepark Parc du Soleil. Aan de kust zijn prachtige fietsroutes die je kunt maken tijdens je fietsvakantie in Zuid Holland. Op het vakantiepark kan je bij de receptie fietsroutes die je kunt volgen, of via een GPX bestand downloaden en op je smartphone zetten. Bij de receptie van Parc du Soleil is het ook mogelijk om fietsen te huren. Je hebt hierbij de keuze in een recreatiefiets, e-bike of een mountainbike.

  Booking.com

  Lees verder
 3. Recreatiepark Noordwijkse Duinen lounge
  Recreatiepark Noordwijkse Duinen
  € 0,00

  Recreatiepark Noordwijkse Duinen in Noordwijk

  In de duinen van Noordwijk is het fietsvriendelijke recreatiepark Noordwijkse Duinen te vinden. Aan de Zuid Hollandse kust kan je heerlijk vertoeven op de fiets. Op het vakantiepark is het mogelijk om een vakantiehuis te huren, of te gaan kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen. Bij de receptie is het mogelijk om fietsroutes te verkrijgen en eventueel een fiets om e-bike te huren. Je kunt de fietsroutes van de Bollenstreek eenvoudig op je smartphone zetten.

  Booking.com

  Lees verder

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.