Fietsvakantie Nederland

 • RVK.nl

  De nieuwe Liberation Route Brabant

  Brabant is een bijzondere fietsroute rijker: de Liberation Route Brabant. De themaroute, gelanceerd door VisitBrabant Routebureau in samenwerking met Brabant Remembers, vertelt het verhaal van WOII en de bevrijding van Noord-Brabant. Gedeputeerde Marianne van der Sloot overhandigde vandaag in Best de eerste routekaarten aan ambassadeurs die een deel van de nieuwe route fietsten. De fietsroute, in totaal 340 kilometer lang verdeeld over acht rondes, leidt je langs WOII-locaties, erfgoed, musea en luisterplekken. Een app brengt de verhalen op locatie tot leven op je mobiele telefoon.

  Published at: 04-09-2019 / 216 views
  Verder lezen
 • Nederlandfietsland

  Van LF-netwerk naar LF-icoonroutes

  LF-routes zijn bekend als dé lange-afstandfietsroutes in Nederland, vooral bedoeld voor fietsvakanties. Nu er een landsdekkend netwerk van knooppuntroutes is, zijn er nieuwe mogelijkheden voor de LF-routes. De huidige netwerkfunctie is niet langer nodig.

  Published at: 28-04-2019 / 341 views
  Verder lezen
 • AD.nl

  Dit zijn de beste e-bikes uit de AD Fietstest

  Prachtig allemaal, die glimmende folders, maar hoe rijdt die fiets nou echt? Honderden lezers van het Algemeen Dagblad testten twee dagen lang de nieuwste modellen e-bikes.

  Published at: 28-04-2019 / 294 views
  Verder lezen
 • Fietshotel De Bilderberg

  Klavertje vier fietsarrangement op de Veluwe

  Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

  Published at: 25-04-2019 / 745 views
  Verder lezen
 • Hanna Bos

  Sauna de Veluwse Bron in Emst: de ultieme ontspanning of niet?

  Midden op de Veluwe, aan de rand van het Kievitsveld, ligt een pareltje aan het water: Sauna de Veluwse Bron in Emst. Van buitenaf niet zichtbaar, maar zodra je het terrein opkomt oogt het als een groot en uitgestrekt saunacomplex. De website van de Veluwse Bron pretendeert dat een dagje wellness in dit complex de ultieme ontspanning is. Wij zochten het voor je uit. 

  Published at: 09-04-2019 / 487 views
  Verder lezen

5 producten(en)

Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.