Latest News Posts

 • Hanna Bos

  5 dingen waarom Burgers' Zoo de moeite waard is om heen te gaan!

  May 02 2019

  Dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem is gelegen aan de rand van de stad, tussen het Nationale Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Het bijzondere aan deze dierentuin is dat wanneer je er naartoe rijdt, je geen voorstelling kan maken dat deze grote dierentuin midden in de stad is gevestigd. Zelfs als je de auto parkeert, heb je totaal geen verwachting bij deze dierentuin. Tot dat je door de ingang naar binnen loopt en je in een andere wereld stapt. In deze blog vertellen wij je vijf bijzondere highlights van Burgers' Zoo die volgens ons de moeite waard zijn om te bezoeken.

  Continue Reading
 • Nederlandfietsland

  Van LF-netwerk naar LF-icoonroutes

  Apr 28 2019

  LF-routes zijn bekend als dé lange-afstandfietsroutes in Nederland, vooral bedoeld voor fietsvakanties. Nu er een landsdekkend netwerk van knooppuntroutes is, zijn er nieuwe mogelijkheden voor de LF-routes. De huidige netwerkfunctie is niet langer nodig.

  Continue Reading
 • AD.nl

  Dit zijn de beste e-bikes uit de AD Fietstest

  Apr 28 2019

  Prachtig allemaal, die glimmende folders, maar hoe rijdt die fiets nou echt? Honderden lezers van het Algemeen Dagblad testten twee dagen lang de nieuwste modellen e-bikes.

  Continue Reading
 • Consumentenbond

  Consumenten kunnen nu ook e-bike leasen

  Apr 27 2019

  Als eerste in Nederland start de Consumentenbond met het E-bikecollectief. Voor een vast bedrag per maand kunnen consumenten een nieuwe elektrische fiets leasen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de accu, verzekeringen of onderhoud.

  Continue Reading
 • Fietshotel De Bilderberg

  Klavertje vier fietsarrangement op de Veluwe

  Apr 25 2019

  Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

  Continue Reading

Producten 1 tot 5 van 9 in totaal

Pagina
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.