Het laatste nieuws

 • RVK.nl

  De nieuwe Liberation Route Brabant

  Sep 04 2019

  Brabant is een bijzondere fietsroute rijker: de Liberation Route Brabant. De themaroute, gelanceerd door VisitBrabant Routebureau in samenwerking met Brabant Remembers, vertelt het verhaal van WOII en de bevrijding van Noord-Brabant. Gedeputeerde Marianne van der Sloot overhandigde vandaag in Best de eerste routekaarten aan ambassadeurs die een deel van de nieuwe route fietsten. De fietsroute, in totaal 340 kilometer lang verdeeld over acht rondes, leidt je langs WOII-locaties, erfgoed, musea en luisterplekken. Een app brengt de verhalen op locatie tot leven op je mobiele telefoon.

  Verder lezen
 • Hanna Bos

  5 dingen waarom Burgers' Zoo de moeite waard is om heen te gaan!

  May 02 2019

  Dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem is gelegen aan de rand van de stad, tussen het Nationale Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Het bijzondere aan deze dierentuin is dat wanneer je er naartoe rijdt, je geen voorstelling kan maken dat deze grote dierentuin midden in de stad is gevestigd. Zelfs als je de auto parkeert, heb je totaal geen verwachting bij deze dierentuin. Tot dat je door de ingang naar binnen loopt en je in een andere wereld stapt. In deze blog vertellen wij je vijf bijzondere highlights van Burgers' Zoo die volgens ons de moeite waard zijn om te bezoeken.

  Verder lezen
 • Nederlandfietsland

  Van LF-netwerk naar LF-icoonroutes

  Apr 28 2019

  LF-routes zijn bekend als dé lange-afstandfietsroutes in Nederland, vooral bedoeld voor fietsvakanties. Nu er een landsdekkend netwerk van knooppuntroutes is, zijn er nieuwe mogelijkheden voor de LF-routes. De huidige netwerkfunctie is niet langer nodig.

  Verder lezen
 • AD.nl

  Dit zijn de beste e-bikes uit de AD Fietstest

  Apr 28 2019

  Prachtig allemaal, die glimmende folders, maar hoe rijdt die fiets nou echt? Honderden lezers van het Algemeen Dagblad testten twee dagen lang de nieuwste modellen e-bikes.

  Verder lezen
 • Consumentenbond

  Consumenten kunnen nu ook e-bike leasen

  Apr 27 2019

  Als eerste in Nederland start de Consumentenbond met het E-bikecollectief. Voor een vast bedrag per maand kunnen consumenten een nieuwe elektrische fiets leasen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de accu, verzekeringen of onderhoud.

  Verder lezen

Producten 1 tot 5 van 10 in totaal

Pagina
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.