Oostenrijk

Oostenrijk

Fietsvakantie in Oostenrijk

Bekijk hier verschillende fietsvriendelijke accommodaties van B&B, Camping, Herbergen en Hotels in de mooiste gebieden van Oostenrijk voor geweldige fietsvakanties.

Fietsvriendelijke accommodaties voor je fietsvakantie in Oostenrijk

Je kunt hier fietsvriendelijke accommodatie kiezen die geschikt is voor mountainbikers, wielrenners en voor de recreatiefietser. Bekijk de verschillende faciliteiten die je graag zou willen om jouw fietsvakantie in Oostenrijk tot een hoogtepunt te brengen.

1 product

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fietscamping Au an der Donau
  Camping & Pension Au an der Donau
  € 20,00

  Fietscamping Au an der Donau

  Deze fietsvriendelijke camping ligt direct aan de Donau en aan de fietsroute R1. Deze fietscamping is een geschikte uitvalsbasis voor verschillende fietstochten voor een perfecte fietsvakantie. Er zijn prachite historische steden te bezichtigen die je kunt bereiken door geasfalteerde fietspaden wat ideaal is voor een fietsvakantie voor het gehele gezin.

  Fietsvakantie aan de Donau

  De fietscamping helpt je met alles om een fijne fietsvakantie in de omgeving van de Donau te geven. Zo willen ze helpen met een cartograaf, uitgebreide fietskaarten en helpen met eigen GPS-tracks te maken die je kunt gebruiken. Bij fietscamping Au an der Donau kan je ook terecht voor de verhuur van fietsten en e-bikes.

  Booking.com

  Lees verder

1 product

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.