Fietsvakantie in Luxemburg

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Camping Petite Suisse kampeervakantie met de camper
  Camping Petite Suisse
  € 0,00

  Camping Petite Suisse

  Hoewel de vele activiteiten in de Ardense omgeving natuurlijk veel plezier bieden hoeft u Camping Petite Suisse niet te verlaten. Kinderen worden echte Ardennen Rangers en beleven avonturen met het animatieteam. Het buitenzwembad bestaat uit drie delen, een diepbad, een kinderbad met speeltoestel en een peuterbad met regenboog glijbaan. Zo kunnen jong en oud hier verkoeling vinden en genieten van het zonnetje op de ligweide. Sportief aangelegd? Sla dan zekers eens een balletje op de tennisbaan, de verliezer kan trakteren op drankjes of een ijsje op het terras van het restaurant. Even helemaal ontspannen doet u bij de wellness. De gratis wifi zorgt dat u leuke foto’s van de vakantie in de Belgische Ardennen kunt sturen naar het thuisfront.

  Lees verder
 2. Les Lits de Nohaipré
  Les Lits de Nohaipré
  € 20,00

  Les Lits de Nohaipré te Rendeux in de Ourthevallei

  Het Bed&Breakfast Les Lits de Nohaipré is gelegen in de Ourthevallei, in de plaats Rendeux. Op 15 minuten rijden bij je in de karakteristieke steden Durbuy, La Roche, Hotton en Marche-en-Famenne. De omgeving is werkelijk prachtig om te verkennen op de fiets. Het Bed&Breakfast ligt midden in een toeristische omgeving Belgisch Luxemburg. Een perfecte omgeving voor een fietsvakantie in België. In de Ourthevallei zijn verschillende fietsroutes voor recreatiefietsers, moutainbikers en racefietsers te volgen.

  Booking.com

  Lees verder
 3. Vakantiepark Les Ardennes fietsvakantie Ardennen
  Vakantiepark Les Ardennes
  € 20,00

  Vakantiepark Les Ardennes in de Belgische Ardennen

  Wil je met een groep vrienden of familie een fietsvakantie houden in de Belgische Ardennen? Dan kan je ook naar het vakantiepark Les Ardennes gaan in de prachtige stad Vielsalm. Naast dat op het vakantiepark en in de stad genoeg leuke dingen te bezoeken zijn, kan je ook leuke activiteiten plannen in de regio. 

  Booking.com

  Lees verder
 4. Fietshotel Quartier Latin Entree
  Hotel Quartier Latin
  € 0,00

  Quartier Latin, Luxueus fietshotel in de Belgische Ardennen 

  Het viersterren fietshotel is gelegen in het hart van de stad Marche-en-Famenne, in de Belgische Ardennen. Na een ontspannen of juist een actieve fietsdag kan je hier heerlijk tot rust komen van alle faciliteiten je te bieden heeft, zoals een zwembad en een spa. In de omgeving zijn veel leuke bezienswaardigheden te bezichtigen onder je fietsroute. Daarnaast biedt de Ardennen ook genoeg uitdagingen voor de mountainbikers om een sportieve fietsvakantie te maken. 

  Booking.com

  Lees verder

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.