Fietsvakantie Zeeland

Fietshotel Zeeland

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fietshotel Middelburg Zeeland Arneville
  Fietshotel Arneville
  € 0,00

  Fietshotel Arneville in Middelburg

  Gelegen in het mooie Zeeland, op loopafstand van het centrum van de hoofdstad Middelburg, ligt dit prachtige viersterrenhotel. De locatie van dit mooie hotel is perfect gelegen: dichtbij het strand, op loopafstand van diverse faciliteiten en omgeven door fietsroutes. 

  Booking.com

  Lees verder
 2. Vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Zeeland
  Waterrijk Oesterdam
  € 0,00

  Fietsvakantie Zeeland bij Waterrijk Oesterdam

  Ontdek het Zeeuwse landschap in de nabije omgeving van vakantiepark Waterrijk Oesterdam. In de omgeving van het fietsvriendelijk vakantiepark zijn prachtige fietsroutes die je kunt volgen. De diverse fietsroutes rondom Tholen zijn uitstekend geschikt voor de recreatie fietser of voor de actieve fietser. Langs de Oesterdam kan je een fietsroute volgen van 10,7km langs het water. In de omgeving kan je één van de veerpontjes gebruiken om het water over te steken. Tijdens je fietsvakantie Zeeland kun je ook fietsen naar de Yeseke waar je kunt genieten van de verse mosselen en oesters. Of je maakt een leuke route naar Bergen op Zoom die ook rijk is aan fietsroutes die je kunt volgen, denk bijvoorbeeld aan de Brabantse Wal Aspergeroute. Bij vakantiepark Waterrijk Oesterdam is het ook mogelijk om een fiets te huren zodat je deze niet hoeft mee te nemen van huis.

  Booking.com

  Lees verder
 3. Hotel Zilt Vlissingen
  Hotel Zilt
  € 2,00

  Fietshotel Zilt in Vlissingen

  Om Zeeland te verkennen op de fiets kan je prima in het fietshotel Zilt dat gelegen is in het centrum van Vlissingen starten. In de omgeving zijn leuke uitstapjes te plannen met de fiets. 

  Booking.com

  Lees verder
 4. Fietshotel 't Klokje Renesse
  Hotel Restaurant 't Klokje
  € 2,00

  Fietshotel 't Klokje Renesse met fietsverhuur

  Het fietshotel 't Klokje in Renesse heeft ook de mogelijkheid met fietsverhuur. Het hotel en restaurant heeft meerdere huurfietsen ter beschikking. Naast stevige recreatiefietsen die 7 versnellingen hebben, hebben ze ook e-bikes voor de verhuur. Ook wanneer je als gezin graag Renesse en omgeving wilt verkennen is dat mogelijk met de twee kinderfietsen die ze ter beschikking hebben.

  Fietsenstalling beschikbaar bij Fietshotel 't Klokje

  Fietshotel 't Klokje Renesse heeft achter de parkeerplaats een fietsenstalling beschikbaar. Ideaal voor je fietsvakantie wanneer je extra zekerheid wilt voor je fiets wanneer je aan het relaxen bent op het strand of in het hotel. 

  Booking.com

  Lees verder

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.