Camping en vakantiepark Het Landschap

€ 0,00
SKU
Camping en vakantiepark Het Landschap

Camping en vakantiepark Het Landschap

Stap op de fiets en geniet in het prachtige Drentse landschap. Rondom camping en vakantiepark Het Landschap kan je tijdens je fietsvakantie in Drenthe de prachtige natuurgebieden verkennen zoals het Drents-Friese Wild, Dwingelerveld, De Alde Feanen en de Friese Wouden. Drenthe is één van de fietsvriendelijke provincies van Nederland. Met het gebruik van het fietsknooppunten netwerk maak je een mooie fietstochten door veelzijdig Drenthe. Als liefhebber van mountainbiken moet je echt het ATB-parcours van 50 kilometer doen in het Drents-Friese Wold.

Kamperen op Camping Het Landschap

Midden in het groen zijn ruime kampeerplaatsen te vinden op camping Het Landschap te Wateren in de provincie Drenthe. Met de verschillende speeltoestellen op de kampeervelden maakt het een ideale fietscamping voor een fietsvakantie met kinderen. Voor de sanitaire zaken kan je gebruik maken van de 4 sanitairgebouwen die op het park. Op de camping kan je na een actieve dag een duik nemen in het binnen zwembad of in de zwemvijver die op de Drenthse camping te vinden is. 

Overnachten op camping Het Landschap te Wateren

Wanneer je niet over een eigen kampeermiddel schikt kan je één van de prachtige safaritenten huren, of één van de luxe stacaravans. 

Camping en vakantiepark Het Landschap in Drenthe

In de nabije omgeving van camping en vakantiepark Het Landschap vind je het eeuwenoude natuurgebied, het Drents-Friese Wold. Je zult in deze streek tijdens het fietsen de veelzijdigheid van het natuurgebied zien. De veelzijdigheid van bossen, heidevelden, meren en zandverstuivingen kan je prachtig verkennen te voet of op de fiets.

Camping en vakantiepark Het Landschap

Camping en vakantiepark Het Landschap in Wateren valt onder de campings en vakantieparken van Molecaten. Molecaten heeft 18 fietscampings en vakantieparken in Nederland en Hongarije. Alle campings en vakantieparken van Molencaten hebben een perfecte ligging in de natuur.

Voorzieningen
Accommodatie Camping, Safaritent, Stacaravan, Vakantiewoning
Fietsenstalling Niet aanwezig
Fietsverhuur Geen verhuur
Reparatiemogelijkheid In de omgeving
Fietsroutes Ja
Eetgelegenheid Ja
Supermarkt Aanwezig
Wasplaats Niet aanwezig
Wasserette Aanwezig
WiFi Onbekend
Zwemmen Binnenzwembad, Zwemvijver
Honden Geen honden toegestaan
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camping en vakantiepark Het Landschap
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.