Fietsvakantie Zeeland

Zeeland

Eurocampings

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Camping de Zwinhoeve
  Camping de Zwinhoeve
  € 0,00

  Camping de Zwinhoeve in Zeeland, Retranchement

  Camping de Zwinhoeve heeft helaas geen fietsverhuur, maar de omgeving is werkelijk fantastisch om met de fiets te verkennen. De camping is gelegen in Retranchement aan de kust waardoor je direct van de camping langs het strand en door de polders kunt fietsen. Vanaf camping de Zwinhoeve kan je naar Breskens fietsen helemaal langs de kust. Je kunt dan perfect uitkijken over de Westerschelde en het strand. Tussendoor kan je een pauze inlassen bij de vele standpaviljoens die hier te vinden zijn. Ook is het leuk om tijdens je fietsvakantie in Zeeland te fietsen naar Knokke, want Retranchement ligt op een paar kilometer van België af waar je vanaf 2019 prachtig kunt fietsen op de vernieuwde fietspaden.

  Lees verder
 2. Camping de Pekelinge kamperen Oostkapelle
  Camping de Pekelinge
  € 0,00

  Camping de Pekelinge is een fietsvriendelijke camping in Zeeland

  Camping de Pekelinge is een camping in Zeeland dat bij de plaats Oostkapelle is gelegen. Met een BMX parcour op de camping waar je verschillende fietsen kunt huren echt een fietsvriendelijke camping. Het BMX parcour is alleen toegankelijk voor de campinggasten dat uitermate geschikt is om te traingen voor mountainbikers. In september is camping de Pekelinge ook het startpunt voor de fietsvierdaagse in Oostkapelle waar de fietstochten je de prachtige omgeving van Walcheren laat zien. De 4 dagtochten zijn tussen de 40 en 45 kilometer waarvan er ook één langs de Wacherse kust zal zijn. Voor een fietsvakantie met kinderen zijn er ook tochten van ongeveer 20-25 kilometer. Kortom is de Pekelinge een perfecte locatie voor je fietsvakantie in Zeeland!

  Lees verder
 3. Fietscamping Stelleplas Heinkenszand
  Camping Stelleplas
  € 0,00

  Camping Stelleplas

  Vanaf de camping Stelleplas in Heinkenszand kan je heerlijk je fietsvakantie Zeeland houden. Op de camping kan je diverse fietsen huren wanneer je niet je eigen fiets mee kunt nemen. Bij de receptie is het mogelijk om de fietsroutes te bekijken en ze helpen je graag om mooie dagtrips te maken middels een fietsroute te plannen. Bij de camping in Heinkenszand kan je kamperen op schaduwplekken of in de volle zon. Ook beschikt de camping over een stacaravan verhuur wanneer je een luxere vakantie wilt hebben. Op camping Stelleplas is het mogelijk om gebruik te maken van de snackbar en restaurant dat aan het water gelegen is.

  Booking.com

  Lees verder
 4. Vakantiepark Wijde Blick fietsen door de duinen
  Camping en vakantiepark Wijde Blick
  € 0,00

  Camping en vakantiepark Wijde Blick

  Camping en vakantiepark is gelegen aan de Zeeuwse kust bij de kustplaats Renesse. Renesse heeft een prachtige omgeving om te fietsen langs de Nederlandse kust tussen de duinen en het platteland. Aan de kust kan je prachtige oude dorpen bezoeken en een versnapering plannen bij een strandtent tijdens je fietstocht. Bij de receptie van camping en vakantiepark en de VVV in Renesse kunnen ze je de mooiste fietsroutes in de omgeving aanbevelen. Ook is het mogelijk om bij deze camping in Zeeland om fietsen te huren tijdens je fietsvakantie. Bij camping en vakantiepark heeft een perfectie ligging voor je fietsvakantie in Zeeland waar je heelijk kunt kamperen met de tent, caravan of camper. Hier is het ook mogelijk om een luxe stacaravan te huren waar je tijdens je fietsvakantie kunt verblijven. Kortom is de camping en vakantiepark Wijde Blick geschikt voor een heerlijke vakantie in Renesse.

  Booking.com

  Lees verder
 5. Strandpark De Zeeuwse Kust
  Strandpark De Zeeuwse Kust
  € 0,00

  Strandpark De Zeeuwse Kust

  Strandpark De Zeeuwse Kust is een perfecte accommodatie om je fietsvakantie in Zeeland te houden. De camping in Renesse is op 250 meter van het strand gelegen. In de omgeving van Renesse zijn vele fietsroutes die je kunt volgen. Ook is het mogelijk om via het fietsknooppuntennetwerk je eigen fietsroute te maken langs de Zeeuwse Kust. Op het vakantiepark en camping De Zeeuwse Kust is het mogelijk om fietsen te huren waarmee je Zeeland kan verkennen. Bij de receptie en het lokale VVV-kantoor kunnen zij je helpen om de mooiste fietsroutes in de omgeving te bepalen.  

  Lees verder
 6. Camping Julianahoeve kamperen in Renesse
  Camping Julianahoeve
  € 0,00

  Camping Julianahoeve

  Fietscamping Juliana is een gezellige familiecamping in Renesse. Door de prachtige ligging aan de kust van Schouwen Duiveland kan je prachtige fietspaden volgen door het vlakke landschap. Door de Boswachterij Westenschouwen kunnen de mountainbikers onder ons ook een stevige trainingsroute van zes kilometer volgen. Bij fietscamping Julianahoeve kan je ook fietsen huren die door Beachweb Sports wordt aangeboden. Je kunt deze huurfietsen eenvoudig online reserveren en vervolgens worden de fietsen gratis naar je kampeerplek of vakantiehuis gebracht. Bij de receptie helpen ze je graag om de mooiste fietspaden in Zeeland aan te wijzen op de fietskaarten die daar te verkrijgen zijn.

  Lees verder
 7. Fietscamping Valkenisse aan het strand
  Strandcamping Valkenisse
  € 20,00

  Fietscamping Valkenisse

  In Zeeland ligt deze fietscamping strak aan het strand, achter de duinen. Met het bekende plaatsje Zoutelande naast de deur kan je ook met de fiets over het water naar de Zeeuwse plaatsen Middelburg en Vlissingen. Op de strandcamping Valkenisse kan je ook fietsen huren tegen een kleine vergoeding. Met vertier voor jong en oud is het een heerlijke camping om te verblijven de fietsvakantie Zeeland.

  Booking.com

  Lees verder

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.