Dagjes uit

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Themapark Aviodrome rondvlucht
  Luchtvaartmuseum Aviodrome
  € 0,00

  Themapark Aviodrome Luchtvaartmuseum

  Ben je op zoek naar een leuke dagattractie in Flevoland, en hou je van vliegtuigen? Ga dan naar Themapark Aviodrome Luchtvaartmuseum in Lelystad. Hier kan je alles leren over vliegtuigen. Ga in de super gave attracties, zoals de vliegsimulator waarin je zelf kan vliegen! Je kunt hier ook in een Boeing rondlopen of een rondvlucht maken boven Flevoland. Een super leuk uitje tijdens je fietsvakantie in Flevoland

  Lees verder
 2. Thermen Bad Nieuweschans
  Thermen Bad Nieuweschans
  € 0,00

  Thermen Bad Nieuweschans

  Thermen Bad Nieuwschans is een luxe saunacomplex waar je ook kunt overnachten in de modern ingerichte kamers. Bij Thermen Bad Nieuweschans is het mogelijk om de elektrische fiets en auto op te laden. Het complex heeft 67 luxe kamers waar je kunt overnachten. Bij het boeken van de overnachting is het gebruik van de faciliteiten erbij inbegrepen. Na een dag fietsen kan je heerlijk tot rust komen in dit Wellnessresort Nieuweschans. Je kunt genieten van de vele sauna's, het fitnesscentrum of je laten masseren door een erkende masseur. Bij het restaurant kan heerlijk en gezond eten.

  Booking.com

  Lees verder
 3. Zuiderzeemuseum Enkhuizen
  Zuiderzeemuseum
  € 0,00

  Entreeticket voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

  Ontdek het Zuiderzeemuseum en beleef een geweldige dag met het gezin. Maak klompbootjes, kruip in de schoolbanken van vroeger, speel Oudhollandse spelletjes, maak je eigen touw en nog veel meer!

  Lees verder
 4. Movie Park Germany
  Movie Park Germany
  € 0,00

  Movie Park Germany

  Geniet van meer dan 40 attracties en shows in Duitslands grootste film- en attractiepark. Ontmoet al je favoriete animatiehelden en ga met ze op avontuur! Tijd voor een onvergetelijke dag met het hele gezin? Laat de grootste bioscoopfilms werkelijkheid worden in meer dan 40 attracties en shows in Movie Park Germany. Ontmoet al je animatiehelden zoals Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles!

  Lees verder
 5. Avonturenpark Hellendoorn
  Avonturenpark Hellendoorn
  € 0,00

  Kijk je ogen uit in Avonturenpark Hellendoorn

  Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten. Het perfecte uitje voor jong én oud!

  Lees verder
 6. Pretpark Bellewaerde achtbaan
  Pretpark Bellewaerde
  € 0,00

  Pretpark Bellewaerde

  Beleef Bellewaerde, een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin! Gillen van plezier in de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? Bij Bellewaerde kan dit allemaal! Dé uitstap voor het hele gezin.

  Lees verder

Fietsvakanties bij fietsvriendelijke accommodaties

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.