Aanmelden fietsaccommodatie

Fietsaccommodaties voor fietsvakanties

Jouw fietsvriendelijke accommodatie aanmelden

Voor een aanmelding op onze site vragen wij geen commisie op de verhuur van jouw accommodatie. Wij vragen voor een vermelding een jaarlijkse contributie van €39,95 exclusief BTW. Op onze site kunnen de bezoekers geen reservering maken, maar worden direct doorgestuurd naar jullie website. 

Wat hebben wij nodig?

Voor een vermelding op onze site krijg je een aantrekkelijke presentatiepagina waardoor de potentiële vakantiegangers een goede indruk krijgen van de accommodatie. De presentatiepagina is compleet met sfeerfoto's, een uitgebreide omschrijving van de accommodatie waar ook gastenbeoordelingen geschreven kunnen worden. Voor een betere zichtbaarheid is het ook mogelijk om een toppositie te krijgen op een categorie naar wens voor €5,- per maand.

Voor een complete vermelding van je fietsvriendelijke accommodatie vragen wij:

  • Een stukje tekst over de accommodatie
  • Een stukje tekst over fietsen in de omgeving en wat er te doen is
  • Maximaal 10 foto's in goede resolutie
  • Welke fietsvriendelijke voorzieningen er aanwezig zijn
  • Je BTW-nummer van het bedrijf

De voordelen voor een vermelding bij Bed en Bike

Door te werken met een eigen pagina die rechtstreeks doorlinkt naar jouw accommodatie kan je zelf de reserveringen beheren. Wij vragen geen commissie per reservering, enkel een jaarlijkse bijdrage voor de pagina die wij voor jou verzorgen. Extra vindbaarheid voor fietsers en motorrijders door een pagina bij ons op de website.

Jouw accommodatie nog niet op Bed&Bike?

Wanneer jouw fietsaccommodatie nog niet op bedenbike.nl staat kan je dit uiteraard doorgeven voor een opname. Wanneer je meer informatie wilt kan je ons een e-mail sturen info(@)bedenbike.nl en aangeven dat je een aanmelding op onze site wilt hebben.

Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.