Aanmelden fietsaccommodatie

Fietsaccommodaties voor fietsvakanties

Fietsaccommodaties in Europa

De B&B's en campings waarin u verblijft zijn van middenklasse niveau. Alle kamers en caravans zijn voorzien van een douche en toillet. De B&B's, herbergen, fietshotels en campings hebben een eetzaal en een afgesloten ruimte voor de fietsen. 

Bed&Bike faciliteiten fietsaccommodaties

De meesten fietsaccommodaties hebben een gratis wifi netwerk beschikbaar en hebben een eet- en drinkgelegenheid. De B&B's, hotels en fietscampings waarin u verblijft zijn van middenklasse en wellness niveau. Alle kamers en caravans zijn voorzien van een douche en toillet. De meeste B&B's en campings hebben een eetzaal en een afgesloten ruimte om fietsen te stallen. 

Echte Bed&Bike bestemmingen

Weet jij nog een fijne fietsaccommodatie die nu niet staat vermeld op Bed&Bike? Geef het door aan ons en wij gaan kijken om deze accommodatie op te nemen op onze site.

Jouw accommodatie nog niet op Bed&Bike?

Wanneer jouw fietsaccommodatie nog niet op bedenbike.nl staat kan je dit uiteraard doorgeven voor een opname. Wanneer je meer informatie wilt kan je ons een e-mail sturen info(@)bedenbike.nl aangeven dat je een aanmelding op onze site wilt hebben.

Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.