Nederland

Nederland

Fietsvakantie in Nederland

Bekijk hier verschillende fietsaccommodaties van B&B, Camping, Herbergen en Hotels in de mooiste gebieden van Nederland voor een geweldige fietsvakantie in eigen land.

Fietsvakantie in ons eigen Nederland

Met ons vlakke landschap is het eenvoudig om lange afstanden te fietsen. Door de electronische fietsen (E-bikes) maakt het ook voor ouderen eenvoudiger om meer op de fiets te zitten en te genieten van ons mooie eigen Nederland.

Producten 1-10 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vakantiehuis Recreatiepark het Esmeer
  Recreatiepark het Esmeer
  € 0,00

  Fietsvriendelijk vakantiepark het Esmeer in Gelderland

  In het zuiden van Gelderland vinden bij in Aalst het recratiepark het Esmeer van Topparken. Op het fietsvriendelijke vakantiepark is het mogelijk om fietsen en e-bikes te huren bij de receptie. Ook kan de receptie je helpen aan prachtige routes in de omgeving door de natuur. In de nabije omgeving kan je fietsen in het natuurgebied de Neswaarden en de Bommelerwaard met fietsroutes langs de rivieren en de uiterwaarden. Over de dijken, kleine dorpjes en langs kastelen kijk je je ogen hier uit. 

  Booking.com

  Lees verder
 2. Park Westerkogge receptie
  Park Westerkogge
  € 2,00

  Fietsvriendelijk vakantiepark in Noord Holland

  Park Westerkogge is gelegen in de omgeving van Hoorn, in Noord Holland. Het vakantiepark Westerkogge is dichtbij het IJsselmeer en Markermeer gelegeven wat een prachtige omgeving is om te verkennen tijdens je fietsvakantie. Met prachtige fietsroutes door het platteland en door de historische steden leer je het Noord Hollands karakter echt kennen. Je kunt met de eigen fiets of de huurfietsen van het vakantiepark ook leuke uitstapjes maken naar de kaasmarkt in Alkmaar, Volendam of de windmolens van de Zaanse Schans maken.

  Booking.com

  Lees verder
 3. Recreatiepark Beekbergen, een fietsvriendelijk vakantiepark
  Recreatiepark Beekbergen
  € 2,00

  Fietsvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

  Op de Veluwe ligt vlakbij Apeldoorn het plaatsje Beekbergen. Deze plaats kenmerkt zich met verschillende vakantieparken en vakantiehuizen en de gunstige ligging midden in het bos. Het natuurgebied de Veluwe heeft vele wandel- en fietsroutes voor recreanten en fanatieke fietsers. Je kunt zo naar Arnhem fietsen en de uitdaging zoeken op de Posbank waar je ook een prachtig uitkijkpunt hebt. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens je fietsvakantie naar Apeldoorn te gaan naar Paleis het Loo, de Julianatoren of een bezoek brengt aan de Apenheul.

  Fietsverhuur Recreatiepark Beekbergen

  Het is mogelijk om fietsen te huren op Recreatiepark Beekbergen. Bij de receptie kan je fietsen, e-bikes en mountainbikes huren. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar. Kortom is het Recreatiepark Beekbergen een fietsvriendelijk vakantiepark in een prachtige omgeving.

  Booking.com

  Lees verder
 4. Recreatiepark De Wielerbaan
  Recreatiepark De Wielerbaan
  € 2,00

  Recreatiepark De Wielerbaan Wageningen

  Het recreatiepark De Wielerbaan ligt op de rand van de Veluwe nabij Wageningen. Het recreatiepark ligt prachtig gelegen in de bossen waar je zo de natuur in kunt fietsen. Het fietsvriendelijke vakantiepark in Wageningen beschikt over de verhuur van fietsen, e-bikes en moutainbikes. Na een stevige tocht op de mountainbike is het mogelijk om de fietskleding te wassen in de wasserette en een duik te nemen in het binnenzwembad op het complex.

  Booking.com

  Lees verder
 5. Beleef Lauwersoog
  Beleef Lauwersoog
  € 20,00

  Fietscamping Beleef Lauwersoog

  Overnachten op Lauwersoog kan op verschillende manieren op de fietsvriendelijke camping Beleef Lauwersoog. Bij de receptie hebben ze veel informatie over de omliggende dorpen en excursies die je tijdens de fietsvakantie kan plannen. Naast dat je een fiets kunt huren bij de fietscamping, kan je ook een mountainbike huren. Wat misschien leuk is voor de mountainbikers is dat er een speciaal parcours is in de buurt van 13km lang. Na een sportieve dag op de fiets kan je genieten van de faciliteiten van deze mooie camping en gebruikmaken van de wasserette om je kleding te wassen voor de volgende fietsdag.

  Booking.com

  Lees verder
 6. Camping het Wieskamp
  Camping het Wieskamp
  € 20,00

  Fietscamping Het Wieskamp

  Het Wieskamp ligt in de Achterhoek, in de plaats Henxel. Vanuit Henxel kan je binnen een paar minuten de gezellige binnenstad van Winterswijk verkennen waar je bij de VVV veel kunt vinden over wat te doen is in de omgeving. Je kunt fietsen door de prachtige Achterhoekse landschappen waar je diverse kastelen, tuinen en pitoreske stadjes kan viden. In de achterhoek zijn vele fietsroutes uitgezet die je eenvoudig kunt volgen met het knooppuntensysteem die door de gehele Achterhoek te vinden zijn.

  Booking.com

  Lees verder
 7. B&B Hotel de Kastanjefabriek
  B&B Hotel de Kastanjefabriek
  € 20,00

  B&B Hotel de Kastanjefabriek

  In de Achterhoek vind je het ruim opgezette Bed en Breakfast hotel De Kastanjefabriek. Met Eibergen als start kan je het Geldersche Landschap goed per fiets of voet verkennen. Het fietshotel de Kastanjefabriek heeft luxe kamers waar je heerlijk kan ontspannen tijdens je fietsvakantie in de Achterhoek. Je kunt hier een (elektrische) fiets huren en volop genieten van de prachtige fietsroutes in de omgeving die duidelijk zijn aangegeven.

  Booking.com

  Lees verder
 8. Boerderijkamer Zwanebloem
  Boerderijkamer Zwanebloem
  € 20,00

  Bed en Breakfast Boerderijkamer Zwanebloem

  In Onstwedde vind je de rustig gelegen Bed en Breakfast Boerderijkamer Zwanebloem. Onstwedde ligt in de provincie Groningen en is gelegen op circa 50 kilomter van Assen. Deze fietsvriendelijke Bed en Breakfast heeft een eigen tuin met barbecuefaciliteiten. Bij de Boerderijkamer Zwanebloem is het mogelijk om fietsen te huren.

  Lees verder
 9. Strandcamping Valkenisse
  Strandcamping Valkenisse
  € 20,00

  Fietscamping Valkenisse

  In Zeeland ligt deze fietscamping strak aan het strand, achter de duinen. Met het bekende plaatsje Zoutelande naast de deur kan je ook met de fiets over het water naar de Zeeuwse plaatsen Middelburg en Vlissingen. Op de strandcamping Valkenisse kan je ook fietsen huren tegen een kleine vergoeding. Met vertier voor jong en oud is het een heerlijke camping om te verblijven.

  Booking.com

  Lees verder
 10. De Lunterse Boer
  De Lunterse Boer
  € 20,00

  Fietshotel De Lunterse Boer

  Midden in Nederland ligt Lunteren. Op 2 kilometer afstand van deze prachtige plaats ligt het fietshotel De Lunterse Boer. In de omgeving kan je diverse natuurlijke landschappen verkennen op de Veluwe die rijk is aan verschillende fietsroutes voor mountainbikers en recreatiefietsers. Op de Veluwe kan je de verschillende routes plannen door de bossen en uitgestrekte heidevelden. Een prima omgeving om je fietsvakantie in Nederland.

  Booking.com

  Lees verder

Producten 1-10 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.