Frankrijk

Frankrijk

Fietsvakantie in Frankrijk

Bekijk hier verschillende fietsvriendelijke accommodaties van Bed en Breakfasts, campings, herbergen en hotels in de mooiste gebieden van Frankrijk voor geweldige fietsvakanties.

Fietsvriendelijke accommodaties voor je fietsvakantie in Frankrijk

Je kunt hier een fietsvriendelijke accommodatie kiezen die geschikt is voor mountainbikers, wielrenners en voor de recreatiefietsers voor een fietsovernachting. Bekijk de verschillende faciliteiten die je graag zou willen om jouw fietsvakantie in Frankrijk tot een hoogtepunt te brengen.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Goutte à Goutte in de Vogezen
  Bed en Breakfast Goutte à Goutte
  € 20,00

  Bed en Breakfast Goutte à Goutte

  Bed en Breakfast Goutte à Goutte is centraal gelegen in de Hoge Vogezen. Ons pension heeft 5 gastenkamers, geschikt voor 2 of 3 personen. Voor de ontspanning is er een gastenhuiskamer, grote tuin met terrassen en een veranda. Elke avond kan er aan tafel worden aangeschoven voor het uitgebreide diner. Met de gezonde trek van de fietser rekening wordt gehouden.

  Ligging Bed en Breakfast Goutte à Goutte

  De bekende Vogezen cols zoals Grand Ballon, Ballon d'Alsace, Planche des Belles Filles etc zijn allen vanuit Goutte à Goutte als etappes te befietsen. Vele routes hebben we beschikbaar voor de GPS. Voor de mountainbiker zijn er vele uitgezette routes in de nabije omgeving.

  Het gehele jaar bent u van harte welkom.

  Lees verder

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2014-present Bed en Bike, All rights reserved.